^
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visita al Museu d'Esperanto

El 24-4-99 va tenir lloc la trobada al Muzeo de S.Pau d'Ordal.
 
 

Va ser força exitosa donat que a més de la importància del lloc, vam posar en contacte nous i vells esperantistes de Vilanova(13) amb esperantistes de  Badalona (Rubén),  Barcelona (8), Tarragona (Marín), Reus (1), S.Pau (3) fins i tot un argentí. En total més de 25.


 
 

Tots els visitans van ser molt amablement rebuts pel senyor L. Hernández, la seva esposa i l'ajudant del senyor Hernández.


 
 

Assistíren a la reunió també Abel Montagut, Héctor Alòs, Pako Belmonte i Betlem a més de Luz Vázquez, que va fer la classe del divendres amb el mètode Cseh.

Finalment la majoria dels visitants van dinar plegats en un restaurant d'una vila veïna.

Tornar a dalt.
 
 
Visita a la Biblioteca de l'Associació Catalana d'Esperanto

El 19/6/99 nou membres del Grup d'Esperanto de Vilanova van visitar la Biblioteca de l'Associació Catalana d'Esperanto que es trova a la seu del Centre d'Esperanto de Sabadell juntament amb l'Organitzacio Humanitària ESPERO.

Els visitants van ser rebuts per un grup d'esperantistes sabadellencs i en Llibert Puig, membre directiu de l'Associació, amb la seva coneguda capacitat de síntesi, va explicar la història de l'Esperanto a Catalunya i particularment la de Sabadell. A continuació va fer una presentació de la ONG Espero ...

...i mostrà als visitants la Biblioteca de l'Associació.

El esperantistes van comprar alguns llibres al Servei del Llibre de l'Associació i finalment van anar a dinar plegats a un restaurant proper.

Tornar a dalt.