Associació Catalana d'Esperanto


NotíciesRSS

 • 21 d'abril de 2017

  Membres de KEA entrevistats

  La pàgina web Tribus ocultas de la corporació audiovisual Atresmedia (propietària d’Antena 3, la Sexta, Neox, Nova i Onda Cero, entre d’altres) ha publicat un article sobre l’esperanto en què han participat, mitjançant entrevista telefònica, diferents (...)

 • 13 d'abril de 2017

  Exposició bibliogràfica a la Universitat de Barcelona

  El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació de la Biblioteca de Lletres de la Universitat de Barcelona presenta una mostra bibliogràfica organitzada gràcies a la col·laboració amb l’Associació Catalana d’Esperanto, amb motiu del (...)

 • 31 de març de 2017

  Curs intensiu a Sabadell

  Coincidint amb la propera diada de Sant Jordi, el Centre d’Esperanto de Sabadell organitza un curs intensiu d’esperanto de tres dies. El professor serà el nostre membre Carles Berga.

 • 20 de març de 2017

  Commemoració de l’Any Internacional Zamenhof

  Amb motiu de l’Any Internacional Zamenhof, l’Associació Catalana d’Esperanto ha convidat el professor Federico Gobbo, de les universitats d’Amsterdam, Torí i Milà, a impartir la conferència “Encara és actual la filosofia de Zamenhof?” (en esperanto), el (...)

 • 13 de març de 2017

  Nova pàgina web per a aprendre esperanto

  Una nova opció d’aprendre esperanto en català s’ha afegit a les moltes ja existents: learn.esperanto.com. Es tracta d’una versió en línia del ja clàssic Mètode Zagreb creat als anys 80 per Zlatko Tišljar, entre d’altres. L’iniciador d’aquesta nova versió (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat 1008-08200 Sabadell (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33 / 625 46 93 73
Fax +34 93 716 36 33

Crèdits

Segueix-nos a:

Facebook