Associació Catalana d'Esperanto


NotíciesRSS

 • 23 de novembre de 2014

  L’esperanto ja és Patrimoni Cultural Inmaterial de Polònia

  L’esperanto ja és Patrimoni Cultural Immaterial de Polònia. El del 20 de novembre passat, la ministra polonesa de cultura i patrimoni, Małgorzata Omilanowska, va incloure la llengua internacional a la llista del patrimoni immaterial del país. Cal (...)

 • 23 de novembre de 2014

  Exàmens oficials d’esperanto a Tolosa de Llenguadoc el 30 de maig

  Si voleu un diploma oficial, que cerifiqui els vostres coneixements d’esperanto, teniu l’oportunitat d’examinar-vos el 30 de maig que ve a Tolosa de Llenguadoc (Occitània). Es tracta dels examens oficials de la Lliga Internacional d’Ensenyants (...)

 • 23 de novembre de 2014

  Cervesa artesanal autogestionada i esperantista

  Cervezas Speranto és un projecte autogestionat de Toledo. Actualment produeixen dos tipus de cervesa: Zamenhof i Blanka Tigro, les notes de tast de les quals us oferim a continuació. NOTES DE TAST Zamenhof. 5,2% Vol, 28 IBUS: La primera (...)

 • 7 de novembre de 2014

  Esperanto*Cat anima els seus socis a votar diumenge

  La Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Esperanto, convoca als socis i sòcies que el seu domicili els permeti participar en el procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya, a exercir la democràcia aquest 9 de novembre, sigui quina (...)

 • 2 de novembre de 2014

  Aprendre llengües causa el mateix plaer que la xocolata, el sexe o els jocs d’atzar

  Aprendre noves llengües pot causar el mateix plaer que la xocolata, el sexe o els jocs d’atzar, segons les conclusions d’un estudi fet per investigadors de la Universitat de Barcelona (UB), de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat 1008-08200 Sabadell (Països Catalans)
Tel +34 93 710 96 36
Fax +34 93 716 36 33

Crèdits

Segueix-nos a:

Facebook