Associació Catalana d'Esperanto


Notícies

Inici > Actualitat > Notícies > Surt una agenda lingüísticament sostenible

Surt una agenda lingüísticament sostenible

L’Agenda de la Terra fomenta el consum responsable i el respecte al medi, a la diferència, als drets humans, a les llengües minoritzades, etc.

Comparteix

El proper 23 d’abril apareixerà L’Agenda de la Terra editada per l’estudi de disseny gràfic Urgell Comunicació. Es tracta d’unes agendes que comprenen el període de curs acadèmic, però en comptes de començar el setembre, ho fan el juny, i comprenen 15 mesos. S’hi dona informació dels festivals culturals de l’estiu i vol ser també una guia per al lleure, seleccionant els que estan organitzats amb criteris culturals i ambientals sostenibles. L’Agenda de la Terra fomenta a través dels seus continguts les pràctiques col·lectives per a un consum i uns hàbits responsables amb el medi ambient, el respecte a la diferència, als drets humans i les llengües i cultures minoritzades, donant informació setmanalment sobre la banca ètica, el comerç just, el voluntariat lingüístic, la objecció fiscal, el cotxe compartit, etc. Així el projecte incorpora diferents entitats socials del país.

Amb la voluntat de ser lingüísticament sostenibles, l’Agenda estarà editada en català i en esperanto i en una tercera llengua que serà diferent a cada edició. Enguany es tracta de l’occità. Compten amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Esperanto.

Amb l’Agenda de la Terra també publiquen l’Agenda de la Terra al dia, un bloc de Més Vilaweb on ens aniran informant setmanalment de l’activitat tant de les entitats amb qui col·laboren, com de les jornades i temes interessants d’actualitat que es vagin succeïnt i tinguin a veure amb el consum responsable.

Enguany l’editor dóna el 7% del preu de venda a l’Associació Amics de la Bressola, que difón el projecte de l’escola en català a Catalunya Nord, Som lo que Sembrem que lluita per una agricultura i una alimentació lliure de transgènics i el CIEMEN, que és l’organització catalana que treballa per a la difusió i el reconeixement de les minories ètniques i les nacionalitats.

Característiques:

  • Agenda curs 2012-2013 de juny de 2012 a setembre de 2013 (15 mesos)
  • Mida: 20x10 cm
  • Impressió: a 2 tintes
  • Versions: 3; vermella, verda i carbassa
  • Preu de Venda al Públic: 11€
  • Continguts: Inclou la guia cultural europea més engrescadora fent èmfasi a l’estiu, organitzador a la vista, i la guia activista més efectiva, fusos horaris internacionals, les llunes, equinoccis i solsticis, canvis horaris, mapes dels PPCC, Occitània i el Món.
  • Organització: estiu 2012> quinzena a la vista, i a partir de setembre> setmana a la vista
  • Idiomes: català i esperanto, cada any també una llengua minoritzada, per a aquesta edició, l’occità.
  • Pàgines: 128 més guardes més tapes
  • Enquadernat: en llom pla i tapa dura

Podeu demanar-la per e-mail a l’Associació Catalana d’Esperanto o al web de l’Agenda de la Terra.

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33