Associació Catalana d'Esperanto


Notícies

Inici > Actualitat > Notícies > Els tastets d’esperanto triomfen per Sant Jordi

Els tastets d’esperanto triomfen per Sant Jordi

La paradeta de l’Associació Catalana d’Esperanto multiplica amb escreix els beneficicis, sobretot els socials

Comparteix

El 23 d’abril, en ocasió de la diada de Sant Jordi, l’Associació Catalana d’Esperanto va muntar la paradeta a Sabadell i a Barcelona. Aquesta darrera era a La Rambla com en anys anteriors, però enguany s’ha fet moltíssima més feina.

La tasca principal de la paradeta era informativa. Per això s’hi va oferir, entre d’altres, tastets d’esperanto al llarg de tota la jornada. Un centenar de persones, més o menys, van participar d’aquest breu taller d’introducció a la llengua internacional en pocs minuts. El taller va ser preparat i guiat per Víctor Solé, és força amè, pedagògic i va desvetllar l’entusiasme entre els participants.

A la parada hi vam repartir fulls volants, exemplars de la revista Kataluna Esperantisto, punts de llibre dissenyats per Guillem Sevilla i s’hi van vendre llibres i samarretes. El llibre més venut ha estat La Eta Princo, la versió en esperanto de El Petit Príncep de Saint Exupéry.

Els guanys econòmics han estat sis vegades superiors als de l’any passat, però el guany més gran ha estat el social, gràcies a la feina d’Àngels del Pozo, Antoni Gimeno, Bel Sancho, Carles Vela, Clara Baylina, Gemma Armadans, Irina Zacharova, Jomo Milla, Jordi Aromí, Jordi Perera, Jose L Torres, Josep Franquesa, Marta Moliné, Martí Gustamante, Mon Cardona, Montserrat Franquesa, Víctor Solé, Xavier Alcalde i Xavier Torné, entre molts d’altres.

Fotos de Jordi Aromí

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33