Associació Catalana d'Esperanto


Notícies

Inici > Actualitat > Notícies > Èxit de la inauguració de la nova exposició del Museu d’Esperanto de (...)

Èxit de la inauguració de la nova exposició del Museu d’Esperanto de Subirats

Comparteix

Dissabte 28 de gener es va inaugurar al Museu d’Esperanto de Subirats (MES) l’exposició permanent "Una setmana d’estiu després de la Setmana Tràgica”, centrada en la celebració del V Congrés Universal d’Esperanto a Barcelona l’any 1909. La inauguració va comptar amb la presència de l’historiador Sr. Antoni Dalmau. També hi van intervenir el Sr. Rafael Hernández; el regidor de Cultura de Subirats, Sr. Lluís Ràfols i el batlle del municipi, Sr. Pere Pons.

Després de la presentació, els assistents, que omplien la sala, van recórrer i consultar els diferents plafons expositius i materials que configuren l’exposició, que es podrà visitar dissabtes i diumenges a les 13h, podent-se concertar altres horaris alternatius durant el cap de setmana.

  • El vice-secretari de l’Associació Catalana d’Esperanto, Víctor Solé, va lliurar en nom de l’Associació un exemplar del llibre Història de l’Esperanto als Països Catalans a Antoni Dalmau, historiador i expresident de la Diputació de Barcelona. A la seva esquerra Rafael Hernández i Pere Pons, batlle de Subirats.

Informació relacionada

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33