Associació Catalana d'Esperanto


Anuncis i notíciesRSS

 • 18 d'octubre de 2021

  Ens ha deixat la Montserrat Franquesa

  Amb molta tristesa, l’Associació Catalana d’Esperanto - Kataluna Esperanto Asocio comunica la mort, aquest dilluns 18 d’octubre de 2021, de Montserrat Franquesa i Gòdia. Destacada esperantista ha estat membre de la junta i redactora en cap de la (...)

 • 11 d'abril de 2021

  Presentació al Tradicionàrius del llibre d’En Jordi Cuixart: El polsim màgic

  El dia 11/04/2021 ha tingut lloc al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia la presentació del llibre “El polsim màgic” d’En Jordi Cuixart. L’Associació Catalana d’Esperanto ha tingut l’honor i la satisfacció d’ésser-hi convidada. Aquesta obra, que com (...)

 • 17 de febrer de 2021

  Per la llibertat d’expressió i contra l’empresonament de Pablo Hasél

  L’Associació Catalana d’Esperanto i la Joventut Catalana d’Esperanto volen expressar el seu profund rebuig a la detenció del raper Pablo Hasél. Una societat que permet que el seu sistema judicial jutgi i empresoni a un artista a causa de les lletres (...)

 • 30 de setembre de 2020

  Comunicat de l’Associació Catalana d’Esperanto davant la inhabilitació del President Quim Torra

  L’Associació Catalana d’Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio vol expressar el seu més rotund rebuig a la inhabilitació il·legítima del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. La judicialització de la política, la (...)

 • 9 de setembre de 2020

  Zlatko Tišljar

  L’Associació Catalana d’Esperanto lamenta haver de comunicar el traspàs, ahir 8 de setembre, de l’esperantista croat Zlatko Tišljar, als 75 anys. L’Zlatko, conegut com a “Pajo” (pronuncieu “Paio”) era un dels divulgadors de l’idioma internacional més (...)

Veure totes les notícies

Articles, cròniques i reportatges RSS

  • Categoria: 

  Vilanova i la Geltrú, presentació de l’esperanto

  per Ramon Perera

  Sota el títol «Vilanova: una aproximació a la Llengua Internacional», el proppassat dia 10 de gener tingué lloc a l’Ateneu Vilanoví una presentació de l’esperanto feta pel nostre consoci Mon Cardona. En Mon va mostrar imatges diverses del món de (...)

  • Categoria: 

  Signatura del conveni CES-KEA

  per Ramon Perera

  2019-12-15 Tal com estava anunciat, aquest diumenge dia 15 de desembre es va signar el conveni CES-KEA en el marc del dinar de germanor que tradicionalment organitza el Centre d’Esperanto Sabadell amb motiu del Dia de Zamenhof. Amb aquest (...)

  • Categoria: 

  Diada de Zamenhof a Girona

  per Ramon Perera

  2019-12-15 El proppassat dissabte, dia 14 de desembre, es va celebrar a Girona en una sala de la Llibreria Linguae el Dia de Zamenhof. Entre altres, hi van participar companys de Tordera, Texas, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Moià, Lleida, (...)

  • Categoria: 

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto

  per Mon Cardona (10/12/2019)

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto Article aparegut al diari El 9 Nou el dia 9 de desembre del 2019 [a la pàgina 24 de l’edició en paper]. Autor: Jordi Vilarrodà La biblioteca recorda amb una exposició que la ciutat va acollir l’any 1919 el congrés (...)

  • Categoria: 

  Parlem de la llengua materna?

  2019-08-05, Pere Comellas (del grup GELA) Hem de reivindicar l’ensenyament en llengua materna? Hem sentit a parlar de «llengües inicials»? Gent que hi entèn i als que els preocupa el tema ho expliquen d’una manera clara i ben argumentada: «De manera (...)

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat de correus 1.008 · 08200 Sabadell