La RenKEJtiĝo!

La Joventut Catalana d’Esperanto et convida al primer esdeveniment esperantista jove del 24 al 26 de febrer a Manresa! Anirem actualitzant mica en mica la pàgina i publicant més detalls.

Què és la RenKEJtiĝo?

La RenKEJtiĝo és la primera trobada enfocada i organitzada per joves esperantistes catalans i d’arreu, organitzat per la Joventut Catalana d’Esperanto (KEJ). El nom ve d’un joc de paraules entre la paraula en esperanto ‘renkontiĝo’ (trobada) i KEJ, els qui ho organitzem. Recentment, els joves han anat creixent en nombre dins el món de l’esperantisme català i era necessari organitzar una trobada per conèixer-nos (i donar-nos a conèixer!). Aquest esdeveniment tindrà lloc a Manresa del divendres 24 al diumenge 26 de febrer. Ens allotjarem a l’alberg Xanascat Manresa (Carrer Mil Centenari s/n, 08240 Manresa, Barcelona). Es preveu participació internacional, cosa que ens dona la missió de deixar el llistó alt i mostrar el nostre país de la millor manera possible. Al llarg d’aquest cap de setmana hem preparat tot tipus d’activitats: excursions, cursos d’esperanto per a tots nivells, visites guiades a punts d’interès turístic, una calçotada, jocs participatius, tast de vins i productes local… Tot en esperanto! A més a més, tenim la sort que la RenKEJtiĝo coincideix amb la Fira de l’Aixada, al voltant de la qual s’organitza un mercat medieval i altres activitats que podreu trobar aquí (http://www.aixada.cat/).

Us animem a participar-hi i passar uns dies excel·lents en un ambient jove i esperantista. KEJ bonvenigas vin ĉiuj en Manresa!