RenKEJtiĝo 2024

La Joventut Catalana d’Esperanto et convida al seu esdeveniment esperantista juvenil, del 23 al 25 de febrer del 2024 a L’Espluga de Francolí! Anirem actualitzant de mica en mica la pàgina i publicant-ne més detalls.

Què és la RenKEJtiĝo?

La RenKEJtiĝo és la trobada organitzada per la Joventut Catalana d’Esperanto (KEJ) i enfocada a joves esperantistes catalans i d’arreu. El nom és un joc de paraules entre la paraula “renkontiĝo“, que en esperanto vol dir trobada, i KEJ, que son les sigles en esperanto de la nostra associació.

En els darrers anys, els joves hem anat creixent en nombre dins el món de l’esperantisme català, i això va fer que fos necessari organitzar una trobada anual a Catalunya que permetés gaudir d’uns dies amb altres joves parlants de la llengua internacional amb un programa interessant i divers. Davant d’aquesta necessitat, al febrer de l’any 2023 es va organitzar la primera RenKEJtiĝo, amb un gran èxit de participació, que ens va permetre també fer-nos conèixer internacionalment!

La RenKEJtiĝo 2024 tindrà lloc a L’Espluga de Francolí (Tarragona), del divendres 23 al diumenge 25 de febrer de 2024. Ens allotjarem a l’alberg Xanascat L’Espluga (Les Masies, s/n – L’Espluga de Francolí, 43440, Tarragona).

Us animem a participar-hi i passar uns dies excel·lents en un ambient jove i esperantista!

KEJ bonvenigas vin al L’Espluga de Francolí!