L’allotjament

L’alberg Manresa Xanascat es troba ubicat en un edifici del s. XIV que al llarg de la seva història ha tingut diverses utilitats. Es va construir pensant que fos un convent de frares carmelites però també ha sigut una caserna militar o un magatzem municipal. Des de l’any 1990 però, és un dels albergs que formen part de la xarxa d’Albergs de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Situat al centre històric de la ciutat, és fàcil passejar pels carrers més emblemàtics i descobrir el patrimoni cultural i natural d’aquesta localitat mil·lenària, coneguda com el “Cor de Catalunya”. Manresa és una ciutat que batega i ofereix al llarg de l’any nombroses fires i festes, esdeveniments culturals, gastronòmics i esportius. I tot envoltat de naturalesa.

Les habitacions són de 2, 3 i 6 llits amb bany i habitacions de 6, 8 i 16 llits amb bany compartit. L’horari de recepció és de 8 h a 22.30 h. L’horari d’entrada i sortida (check-in i check-out): de 8 h a 22.30 h. A les 23h es tanquen les portes i se’ns demana no fer soroll.