Preguntes freqüents

Puc venir sense saber esperanto?

Són necessaris uns coneixements bàsics d’esperanto per a poder participar en les activitats de la RenKEJtiĝo, ja que la gràcia és poder practicar-lo. Vindrà gent de fora que no parla ni català ni castellà (i sovint ni anglès), pel que l’esperanto resulta una eina evident de comunicació. No fa falta ser un expert ni tenir un nivell altíssim per a participar-hi, amb uns mínims ja veuràs com te’n surts i la gent t’entén! Farem les visites, les rodes de noms, les xerrades, etc. en esperanto, però pels qui necessitin aprendre’l o reforçar-lo tenim preparats els cursos (nivell inicial i intermedi).

Puc participar en les activitats sense estar a l’alberg?

Sí, a més el preu és menor. Serien les tarifes D, E i F:

Els preus són per tota la RenKEJtiĝo, no són per a cada dia.

Puc venir a dormir només una nit?

Sí, tot i que s’hauria d’especificar a la hora de fer el formulari. Els preus serien:

Hi haurà opció vegana/vegetariana a la calçotada?

Evidentment, amb el mateix preu que la calçotada (14€). A l’arribar a l’alberg repartirem tiquets per a la calçotada (que s’haurà de pagar a part).

Què he de portar a la dolĉa trinkomanĝa nokto?

La gràcia d’aquesta activitat és portar algun menjar i/o beguda típica del lloc d’on ets. Si ets de Girona, qualsevol cosa típicament gironina i alguna beguda per fer baixar-ho… Hem decidit fer una edició només de dolços, així que en aquest cas et recomanaríem portar uns xuixos i Ratafia de St. Narcís, per exemple!

Si teniu dubtes, escriviu-nos a: kej.junularo@gmail.com