Preguntes freqüents

Puc vindre sense saber esperanto?

Són recomanables com a mínim uns coneixements bàsics d’esperanto per a poder participar en les activitats de la RenKEJtiĝo, ja que és la llengua en que les activitats es desenvoluparan, i la gràcia és poder practicar-lo. Vindrà gent de diferents països que no parla ni català ni castellà, per la qual cosa l’esperanto resulta una eina evident de comunicació. No fa falta en absolut ser un expert ni tenir un nivell alt per a participar-hi, amb uns mínims ja veuràs com la gent fa per entendre’t! Tots els esperantistes hem sigut komencantoj en algun moment, i en trobades com aquesta és on més s’aprèn.

Ara bé, en cas que no tinguis cap coneixement previ d’esperanto, tenim preparat un curs d’iniciació del qual publicarem més informació properament.

Puc participar en les activitats sense estar a l’alberg?

Sí, seria la tarifa D (10€/dia). Aquesta tarifa et permet participar únicament a les activitats d’aquell dia, però no inclou els àpats (que els hauràs de gestionar pel teu compte). En cas que volguessis menjar el menú de l’alberg, si us plau escriu a renkejtigxo@esperanto.cat i ho gestionarem.

Puc venir a dormir només una nit?

Sí, tot i que ens hauries d’enviar un correu per informar-nos-en (renkejtigxo@esperanto.cat). Els preus serien:

Com arribo a l’alberg?

Si veniu amb avió:

Aquests són els aeroports més propers:

Podeu arribar a l’Espluga amb tren:

– Existeix la línia regional R14 (des de Barcelona, per ​​​​Tarragona i Reus), que s’atura a l’estació L’Espluga de Francolí. Si vens des de Lleida, agafa la mateixa línia R14 en l’altra direcció, fins L’Espluga de Francolí.

Podeu consultar les opcions de tren des de qualsevol estació de Catalunya en aquest web.

Si vens de fora de Catalunya, és possible agafar un tren d’alta velocitat fins a Lleida (si vens de regions com Madrid), o un tren d’alta velocitat fins a Barcelona (si vens de regions europees de fora de la península).

Quan hagis arribat a l’estació de l’Espluga de Francolí pots arribar fins l’alberg en autobús (llegeix la secció següent), o també a peu o en bicicleta, per la carretera o pel camí del Carrer Cometa (al voltant de 45 min a peu).

Opcions d‘autobús (totes de l’empresa “Bus Plana”):

Bus a Valls. A Valls, canviar a un altre bus fins al Raval de Lleida i baixar a Carretera les Masies (unes 2 hores i mitja en total).

Bus fins a l‘Estació Camp de Tarragona. Allà, canvia a un bus fins a Valls. Allà, canvia a un altre fins al Raval de Lleida i baixar a Carretera les Masies (unes 2 hores i 45 minuts en total).

Camina 500 metres fins a la plaça del Centenari, agafa el bus fins al Raval de Lleida, baixar a la Carretera les Masies (aprox. 10 minuts).

Aquí podeu consultar les rutes i els horaris.

Si vens amb cotxe:

L’alberg té un aparcament gratuït que està sempre obert.