Associació Catalana d'Esperanto


Anuncis i notíciesRSS

 • 19 de novembre de 2019

  Subirats: Tastet d’Esperanto

  En el marc del tradicional «Subirats tasta’l», 15a edició, tindrà lloc un Tastet d’Esperanto [un taller pràctic d’esperanto per comprendre la llengua i com funciona]. Aquesta activitat anirà a càrrec del nostre consoci i membre de la junta directiva Ramon (...)

 • 19 de novembre de 2019

  Manlleu i l’esperanto (2)

  [Entreu a la notícia per veure el cartell!] En el marc de l’exposició Manlleu i l’Esperanto, anunciada en aquesta mateixa secció, el nostre consoci Mon Cardona pronunciarà una conferència titulada ’Esperanto: aproximació a la Llengua Internacional’. — (...)

 • 14 de novembre de 2019

  Manlleu i l’esperanto

  [Entreu a la notícia per veure el cartell!] Tal com ja s’havia anunciat (29 de setembre de 2019), la Biblioteca Municipal de Manlleu ha organitzat una exposició titulada ’Manlleu i l’esperanto’ amb motiu d’esdevenir-se el centenari del congrés català (...)

 • 28 d'octubre de 2019

  Esperanto al Punt Avui

  El Punt Avui ha publicat una entrevista amb la nostra consòcia Dolors Godoy i Rotllens, amb el títol «Amb l’esperanto t’entenen a totes les nacions que hi ha al món». La Dolors explica com amb 18 anys va entrar en el món de l’esperanto, com més tard (...)

 • 16 d'octubre de 2019

  La KEA contra la sentència

  L’Associació Catalana d’Esperanto s’ha adherit a un manifest de rebuig a la sentencia del Tribunal Suprem espanyol contra líders socials i polítics catalans i per extensió a tota la societat catalana.En el moment d’escriure aquest comunicat el manifest (...)

Veure totes les notícies

Articles, cròniques i reportatges RSS

  • Categoria: 

  Parlem de la llengua materna?

  2019-08-05, Pere Comellas (del grup GELA) Hem de reivindicar l’ensenyament en llengua materna? Hem sentit a parlar de «llengües inicials»? Gent que hi entèn i als que els preocupa el tema ho expliquen d’una manera clara i ben argumentada: «De manera (...)

  • Categoria: 

  Discriminació lingüística

  VilaWeb, 2019-08-02 «Escola Valenciana ha demanat una reunió amb l’Oficina de Drets Lingüístics de la Generalitat valenciana, que tindrà lloc el proper 7 d’agost, davant les denúncies en els últims dies de vulneració de drets lingüístics en el sector (...)

 • “Nova Katalunio”, segons Jordi Cuixart

  per Jordi Cuixart i Navarro

  Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural i pres polític, és un simpatitzant de l’esperanto. Amb el permís de la seva companya, publiquem aquí un text privat escrit per ell.

 • Quantes paraules té l’esperanto?

  per Rubén Fernández Asensio

  Resposta a una consulta d’una estudiant de traducció.

  • Categoria: 

  Ricard S. Güell (1916-2008)

  per Joan Inglada Roig

  Biografia de Ricard S.Güell en ocasió del centenari del seu naixement

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat de correus 1.008 · 08200 Sabadell