Serveis

L’Associació Catalana d’Esperanto ofereix els següents serveis als associats:

Adreça de correu electrònic

Tots els membres de l’associació tenen dret a una adreça de correu personal al nostre domini “@esperanto.cat”. L’adreça pot ser una simple redirecció a una altra adreça, o bé un veritable compte de correu també per a enviar missatges. S’hi pot accedir pel nostre lloc web o mitjançant POP3 i SMTP. Per a demanar la vostra adreça, escriviu a “postmaster” al nostre domini “@esperanto.cat”.

Servei de llibres

Voleu comprar un manual d’esperanto, però no en trobeu a cap llibreria? O bé sou un col·leccionista en cerca d’un exemplar del Tintín en esperanto? Potser voleu un CD de música en esperanto?

La nostra associació ofereix un servei de llibres (libroservo) per facilitar l’accés als llibres editats per nosaltres i a la bibliografia en i sobre l’esperanto en general, als esperantistes i a tothom qui hi estigui interessat.

Aquests són els avantatges principals d’aquest servei:

Acceptem encàrrecs de no membres. Per a rebre una llista actualitzada del nostre estoc o encarregar un llibre específic, escriviu a l’adreça de correu electrònic “libroservo” dins del nostre domini “@esperanto.cat”. També podeu veure part del nostre gènere al catàleg de la secció d’esperanto de la llibreria Alibri (Balmes 26, Barcelona), que és la llibreria amb què més col·laborem. Si sou una llibreria i voleu oferir llibres en esperanto, contacteu-nos.

perado_ca.jpg

Abonaments a revistes i Inscripció a trobades i congressos (Perado)

Amb el servei Perado, l’Associació Catalana d’Esperanto distribueix un nombre considerable de revistes en esperanto, probablement les més interessants. Estalvia’t transferències, comissions i maldecaps!

Us hi podeu posar en contacte escrivint a l’adreça de correu electrònic “perado” dins del nostre domini “@esperanto.cat”.

Llista de distribució de correu

La nostra associació gestiona dues llistes de distribució de correu electrònic. Una és moderada i només per a membres, mentre que la segona, Nia Listo, és lliure a qualsevol esperantista. Si vols apuntar-t’hi, escriu al propietari de la llista a l’adreça de correu electrònic “listestro” dins del nostre domini “@esperanto.cat”. No has de ser membre però sí que hauràs de demostrar que pots llegir i escriure en esperanto.