Associació Catalana d'Esperanto


Anuncis i notícies

Inici > Actualitat > Anuncis i notícies > Excursió cultural a Cornellà de Llobregat

Excursió cultural a Cornellà de Llobregat

La visita guiada va tenir lloc en esperanto

El passat 29 de maig dos membres de l’Associació Catalana d’Esperanto (KEA) van organitzar una excursió cultural per Cornellà de Llobregat. L’objectiu era donar a conèixer una mica més una part d’una comarca, de vegades, oblidada. Es tractava de mostrar, en la llengua internacional, les joies i la història d’un poble mil·lenari de la perifèria de Barcelona.

Els 10 participants van seguir amb molt d’interès les explicacions dels guies i van mostrar ganes d’aprendre més sobre un poble que amaga molts tresors desconeguts als foranis.

Els assistents a l’excursió van quedar sorpresos per la quantitat d’història i vida que amaguen els racons de Cornellà, com per exemple: colònies industrials de principis de segle XX, cases modernistes, racons lligats a la història viva actual i a la història esperantista, un castell atípic, un cementiri fora de la ciutat antiga i una torre d’observació amb unes vistes envejables.

Degut a que diverses persones no van poder participar-hi, els dos guies repetiran l’excursió de manera especial i única el proper diumenge 26 de juny.