11/03/2012

Curs intensiu d’esperanto

El Centre d’Esperanto Sabadell organitza un curs intensiu d’esperanto el cap de setmana del 20 al 22 d’abril. Aquest curs s’emmarca dins del programa de la Festa de la Diversitat de Sabadell

És un curs d’unes 15 hores repartides de la manera següent:

El preu és de 10 euros (5 euros per estudiants i aturats)

L’objectiu del curs és iniciar-se a la llengua, és a dir, arribar a una comprensió oral bàsica i poder començar a expressar-se. Es considera que l’esperanto és més o menys 5 vegades més fàcil que qualsevol altre idioma, el que no vol dir que el seu aprenentatge no costi gens d’esforç. A final del curs, s’ofereix un petit piscolabis als assistents i s’informa sobre les possibilitats pràctiques d’utilitzar la llengua (altres cursos, associacions, festivals i congressos, Internet, intercanvis, xarxes de cases de turisme solidari..etc.).

Per a la gent interessada a anar practicar l’Esperanto a l’estranger, l’Associació Catalana d’Esperanto subvenciona els bitllets per algunes trobades a Europa i per als socis que vulguin anar a fer l’examen oficial d’esperanto el 9 de juny a Tolosa de Llenguadoc (tots els nivells).

Si tens interès per participar en aquest curs, contacta’ns per mail a sabadell@esperanto.cat o truca’ns al 93 727 27 58.

intensiu04.JPG

Compartir

Arxiu de notícies