14/10/2011

El programa del 35è Congrés Català d’Esperanto

Una xerrada en català presentant l’esperanto, un taller de danses d’arreu del món i un concert del cantant occità JoMo donaran el tret de sortida del 35è Congrés Català d’Esperanto que enguany tindrà lloc del 28 al 31 d’octubre e a Barcelona.

L’endemà, dissabte 29 d’octubre, se succeiran les xerrades, presentacions, taules rodones, tallers, jocs i reunions. Durant aquest dia també hi haurà les parades de llibres i discos en llengua internacional i la banda de folk catalana Kaj Tiel Plu clourà la jornada.

Diumenge els congressistes voltaran per la ciutat. Al matí hi ha programat un homenatge als brigadistes internacionals i a la tarda una visita guiada en llengua internacional a través de la història de Barcelona. Un concert de cant coral tancant la jornada amb una vetllada poètica.

Dilluns tindran lloc les xerrades de conclusió així com l’acte de clausura del congrés, acabant amb un dinar de germanor.

Dimarts, hi ha organitzat un postcongrés a Sant Pau d’Ordal a l’entorn del Museu d’Esperanto de Subirats.

Tots els actes, excepte els de diumenge, tindran lloc al Centre Cultural La Farinera del Clot, a la plaça de les Glòries. El concert i vetllada de diumenge, així com el dinar de dilluns seran al cafè poesia Horiginal, davant del MACBA.

Durant el congrés hi haurà un espai habilitat per a nens i nenes amb jocs i activitats infantils.

A Òmnium Cultural

El proper dijous dia 20, l’Associació Catalana d’Esperanto farà una presentació pública del congrés així com dels objectius, valors i principis de l’Associació. L’acte tindrà lloc a les 18h a la seu d’Òmnium Cultural a Barcelona, carrer de la Diputació 276 pral.

PROGRAMA DEL 35è CONGRÉS CATALÀ D’ESPERANTO

Divendres 28 d’octubre

al Centre Cultural La Farinera del Clot

Dissabte 29 d’octubre

al Centre Cultural La Farinera del Clot

Diumenge 30 d’octubre

Dilluns 31 d’octubre

al Centre Cultural La Farinera del Clot


Dimarts 1 de novembre
se celebrarà el postcongrés a Sant Pau d’Ordal (Subirats) a l’entorn del Museu d’Esperanto de Subirats.

Compartir

Arxiu de notícies