05/06/2016

Excursió cultural a Cornellà de Llobregat

El passat 29 de maig dos membres de l’Associació Catalana d’Esperanto (KEA) van organitzar una excursió cultural per Cornellà de Llobregat. L’objectiu era donar a conèixer una mica més una part d’una comarca, de vegades, oblidada. Es tractava de mostrar, en la llengua internacional, les joies i la història d’un poble mil·lenari de la perifèria de Barcelona.

Els 10 participants van seguir amb molt d’interès les explicacions dels guies i van mostrar ganes d’aprendre més sobre un poble que amaga molts tresors desconeguts als foranis.

Els assistents a l’excursió van quedar sorpresos per la quantitat d’història i vida que amaguen els racons de Cornellà, com per exemple: colònies industrials de principis de segle XX, cases modernistes, racons lligats a la història viva actual i a la història esperantista, un castell atípic, un cementiri fora de la ciutat antiga i una torre d’observació amb unes vistes envejables.

Degut a que diverses persones no van poder participar-hi, els dos guies repetiran l’excursió de manera especial i única el proper diumenge 26 de juny.

Compartir

Arxiu de notícies