13/11/2023

KEJ, nou membre del CNJC

L’Assemblea General Extraordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), reunit el 12 de novembre de 2023 a Coma-ruga (el Vendrell, Baix Penedès), ha votat favorablement la petició de la Joventut Catalana d’Esperanto / Kataluna Esperanto-Junularo (KEJ) de formar part del CNJC com a membre de ple dret. El Consell, fundat l’any 1979 i que compta amb més d’un centenar d’associacions adherides, té com a objectiu principal promoure els interessos de la gent jove a la societat i davant dels poders públics.

Amb aquesta adhesió, KEJ s’integra com a membre de ple dret en el més important organisme juvenil de Catalunya, la qual cosa els permetrà teixir relacions i establir sinergies amb d’altres associacions juvenils del territori i, de pas, assolir un dels seus objectius fundacionals amb la difusió de la llengua internacional i de l’esperantisme entre els joves del país.

L’Associació Catalana d’Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio felicita de tot cor aquest assoliment de la seva entitat germana, i li desitja molts èxits dins del CNJC.

Compartir

Arxiu de notícies