09/09/2015

Nou número del Kataluna Esperantisto

Acabem de publicar el darrer número de la revista Kataluna Esperantisto. Drets lingüístics i llengua internacional. Es tracta d’un número doble sobre temes de sociolingüística i interlingüística, que inclou els següents articles:

1. “La premsa en esperanto durant la Primera Guerra Mundial”, de Javier Guerrero

2. “‘Desterritorialització’ a la regió fronterera germanopolonesa i la seva importància per al sòrab com a llengua minoritària (des del punt de vista del paisatge lingüístic)” de Goro Christoph Kimura

3. “Les llengües planificades com a mètode d’investigació lingüística” de Hèctor Alòs i Font

4. “Canvi i continuïtat de la llengua grega: del grec postclàssic a la revolució de 1821” de Saioa Escobar Calzada.

Kataluna Esperantisto és una contribució que fa l’Associació Catalana d’Esperanto en pro dels drets lingüístics i la justícia lingüística.
Us convidem a la presentació d’aquest nou número de la revista, que tindrà lloc el proper 21 de setembre a les 19h a la biblioteca Joan Maragall (C/ Sant Gervasi de Cassoles, 85) emmarcat en els esdeveniments del Dia Europeu de les Llengües de 2015. L’acte comptarà també amb una conferència sobre llengües artificials i drets lingüístics, palesant la relació simbòlica que hi ha entre l’ús d’una llengua auxiliar internacional i la defensa de les llengües minoritzades.

arton756-c8e46.jpg

Compartir

Arxiu de notícies