13/06/2014

Segueix el cicle sobre llengües minoritzades i imperialismes lingüístics

Segueix el cicle sobre llengües minoritzades i imperialismes lingüístics de L’Associació Catalana d’Esperanto (Esperanto*CAT). Aquest dilluns, 16 de juny, a les 19h30 a l’Espai Vilaweb, els catedràtics de lingüísitca Juan-Carlos Moreno Cabrera i Lluís Yzaguirre i també el sociolingüista Jordi Solé Camardons participaran en una taula rodona col·loqui sobre “Llengües nacionals, llengües internacionals i imperialismes lingüístics”

Esperanto*CAT enten els drets lingüístics com a complement indissoluble dels drets humans, i la diversitat lingüística com a una part essencial de la diversitat cultural. Creu també que el dret a la comunicació plena entre persones que parlen llengües diferents és un mitjà de superació de prejudicis vers la cultura de la pau. En aquest sentit, Esperanto*CAT va expressar els seus objectius, valors i principis, i ara vol sentir-ne les opinions i les reflexions dels experts.

El cicle conclourà el 3 de juliol amb una conferència del professor Michele Gazzola sobre la justícia lingüística.

=======================

Taula rodona: “Llengües nacionals, llengües internacionals i imperialismes lingüístics”, amb Juan-Carlos Moreno Cabrera i Jordi Solé Camardons.

— Dilluns 16 de juny a les 19h30
— Espai Vilaweb, Carrer de Ferlandina 43. 08001 Barcelona

espaivw.jpg

Compartir

Arxiu de notícies