13/10/2016

Traduït al català el nou curs d’esperanto de lernu.net

Recentment ha quedat completada al 100% la traducció al català de la web lernu.net, que ofereix un curs d’esperanto en línia i gratuït, molt apte per a principiants i per a autodidactes.

El curs es basa en la lectura en capítols breus d’una història molt entretinguda i divertida, a partir de la qual després s’aprofundeix en diferents aspectes de l’aprenentatge. La narració comença des d’un nivell molt elemental i va progressant de nivell capítol rere capítol. La pàgina està disponible en català, en esperanto, i també en moltes altres llengües.

Un dels avantatges d’aquest curs en línia és que ens podem oblidar del diccionari, ja que passant el ratolí per sobre les frases, va apareixent la traducció de la frase sencera, i clicant sobre qualsevol paraula, n’apareix la traducció específica de la paraula en concret. Les explicacions gramaticals també estan traduïdes íntegrament al català.

En resum, una eina fantàstica per aprendre esperanto, que val la pena promoure i donar-la a conèixer arreu dels Països Catalans.

Compartir

Arxiu de notícies