17/02/2015

Víctor Solé esdevé professor de l’Escola d’Estiu d’Esperanto a Eslovàquia

El nostre soci Víctor Solé serà professor de l’Escola d’Estiu d’Esperanto (SES) que tindrà lloc a Martin (Eslovàquia) entre els dies 11 i 19 de juliol. Després de participar-hi quatre anys com a estudiant i dos més com a assitent del professorat, Solé ha esdevé enguany membre del quadre docent per al nivell A1, segons el Marc europeu comú de referència per les llengües.

Organitzada per E@I, l’Escola d’Estiu d’Esperanto és un dels cursos de llengua internacional amb més prestigi i nombre de participants, que té lloc a Eslovàquia cada any des de 2007.

Víctor Solé és professor del curs d’esperanto de Barcelona des de fa uns quants anys. També s’encarrega del servei d’abonamens i inscripcions internacionals de l’Associació Catalana d’Esperanto, de la qual en manté la base de dades. Professionalment, Solé és professor de música i presenta el programa Guia d’Orquestra a Catalunya Música.

DSCF1264-w.jpg
Víctor Solé fent una classe d’introducció a l’esperanto en 5 minuts per Sant Jordi de 2014 a la Rambla de Barcelona (Foto: Clara Baylina)

Compartir

Arxiu de notícies