Associació Catalana d'Esperanto


Notícies

Inici > Actualitat > Notícies > Cervesa artesanal autogestionada i esperantista

Cervesa artesanal autogestionada i esperantista

Comparteix

Cervezas Speranto és un projecte autogestionat de Toledo. Actualment produeixen dos tipus de cervesa: Zamenhof i Blanka Tigro, les notes de tast de les quals us oferim a continuació.

NOTES DE TAST

Zamenhof. 5,2% Vol, 28 IBUS: La primera cervesa de la nostra marca. Es tracta d’una Blonde Ale, de color daurat i cristaŀlí, la nostra Zamenhof és una cervesa equilibrada, lleugera i refrescant, ideal per acompanyar qualsevol moment del dia. Ens trobem amb una cervesa amb aromes maltosos, acompanyats de tocs florals i ataronjats, conferits pels llúpols d’origen anglès utilitzats per a la seva elaboració, formant una combinació perfecta d’aromes.

En boca ens trobem amb una cervesa de glop fàcil, amb el punt just descarbonatació i amb un suau final amarg, que ens incita a tornar a prendre un altre glop. El seu nom ve dau pel fundador de la llengua internacional “Esperanto”, L.L. Zamenhof.

Aquesta serà la teva cervesa ideal per calmar la set.

Format: Ampolla 33ccl, Barrils 30 l. Temperatura òptima: 4º C Got recomanat: Got de Pinta o “Nonick”. Maridatge: La teva millor gent.

***

Blanka Tigro (Tigre Blanc). 5,3% Vol. 13 IBUS: Cervesa d’estil Weissbier (Cervesa de Blat d’estil bavarès), de color daurat de palla, tèrbola, a causa de les proteïnes del blat i elaborada seguint les receptes clàssiques de l’estil, amb una barreja a parts iguals de malts de blat i d’ordi i llúpols aromàtics centreeuropeus. Ideal per acompanyar durant els àpats.

En nas ens trobem amb aromes a plàtan, vainilla, clau d’olor, i un sorprenent toc herbal, que realça les característiques aromàtiques del blat.

En boca el primer que ens trobem és el clau d’olor acompanyant a sabors de pa i de grans. L’alta carbonatació i el seu cos mitjà i cremós, la fan ideal per aplacar la set, especialment en els mesos d’estiu.

Aquesta serà la teva cervesa ideal per compartir moments.

Format: Ampolla 50 ccl, Barrils 30 l. Temperatura òptima: 6º C. Got recomanat: Got Weizen, Weissbier. Maridatge: La teva millor gent.

***

Cervezas Speranto
cervezasperanto@gmail.com

www.cervezasperanto.es
Trobeu-la a Facebook i a Twitter.

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33