11/12/2011

15 de desembre, diada de l’esperanto

Contra allò que considerem injust es pot i cal lluitar de maneres diferents, segons punts de vista i prioritats distints. Els esperantistes ens hem fixat lluitar contra l’actual procés de globalització unidireccional, el dret a la diferència, a la individualitat, i, en particular, contra un dels seus molts “danys colaterals”: la aniquilació de la diversitat lingüística i cultural. (Vegeu la nostra declaració d’objectius, valors i principis)

El proper 15 de desembre, coincindint amb la data de naixement de L.L. Zamenhof, celebrem la diada de l’esperanto de diverses maneres.

El Museu d’Esperanto de Subirats commemora la diada oferint l’entrada gratuïta a les visites guiades del cap de setmana del 17 i 18 de desembre a les 13h.

Dimarts 13 de desembre els esperantistes barcelonins faran un sopar de germanor. Els sabadellencs faran un dinar el 18 de desembre. Vegeu-ne més informació a l’Agenda.

El Museu d’Esperanto de Subirats i l’Associació Catalana d’Esperanto proposem que el dia 15 afegiu lligams que dinfonguin l’esperanto i els principis esperantistes als vostres blogs, webs, a les xarxes socials, etc.

Compartir

Arxiu de notícies