22/05/2024

Esperanto*cat, l’editorial de l’Associació Catalana d’Esperanto, un cop més a la Fira Literal de Barcelona

L’editorial Esperanto*Cat, vinculada a la KEA–Associació Catalana d’Esperanto, serà present a la Fira Literal entre els dies 24 i 26 de maig, al recinte de l’antiga fàbrica de la Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià 20, Sant Andreu del Palomar, Barcelona).

En aquesta ocasió l’estand estarà situat just a l’entrada del recinte pel carrer de Sant Adrià, un cop passat l’Ateneu L’Harmonia. A la parada hi podreu trobar totes les obres editades per l’Associació i d’altres materials externs dedicats a l’ensenyament de la Llengua Internacional. A més, el responsable de publicacions de KEA, Carles Vela, presentarà el llibre de Jaume Grau Casas Home en ruïnes: relats i poemes des dels camps de la vergonya a l’Ateneu L’Harmonia el dia 25 de maig a les 18 h. L’acte el moderarà Aina Serra i Julià, periodista d’El Jornal.

La Fira Literal de Barcelona es defineix com “una trobada de persones apassionades per les idees radicals, el pensament crític i la visió en comú d’un món millor”. Aquest any la Fira celebra la seva desena edició i, per segon cop, acull una parada de KEA entre l’oferta editorial disponible per als visitants.

Compartir

Arxiu de notícies