28/10/2016

KEA va participar a la cinquena edició de la FESC 2016

Durant el cap de setmana del 21-23 d’octubre per primera vegada l’Associació Catalana d’Esperanto va participar a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. En aquesta fira tenen lloc moltes xerrades, tallers i espectacles diversos sobre un gran ventall de temàtiques amb un eix comú: les iniciatives d’economia solidària a Catalunya.

La nostra associació va aconseguir apuntar-se a aquest esdeveniment, que té lloc des de fa 5 anys a la antiga fàbrica Fabra i Coats, organitzada de la XES (Xarxa d’economia solidària). Tot i el mal temps que va obligar als organitzadors canviar la situació d’algunes parades, entre elles la nostra, vam tenir una bona posició al costat de l’entrada i allà vam repartir materials sobre la llengua internacional, vam informar els participants sobre les nostres activitats i fins i tot vam vendre alguns llibres.

Esperem que en futures edicions podrem inscriure’ns amb més antel·lació i d’aquesta manera proposar debats o xerrades sobre justícia lingüística internacional i sobre el rol de l’esperanto entre les solucions més adequades a aquesta problemàtica.

WhatsApp_Image_2016-10-22_at_11-43-00.jpg

Compartir

Arxiu de notícies