25/08/2013

Subirats estrena la primera ruta del vi i el cava en esperanto

Gràcies a la col·laboració de l’Associació d’Amics del Museu d’Esperanto de Subirats, aquest municipi de l’Alt Penedès ja disposa de les informacions divulgatives de les Rutes Vitivinícoles en esperanto. Les rutes es poden consultar a la web del Museu d’Esperanto i també al del Patronat de Turisme de Subirats . El recurs turístic s’ha senyalitzat amb la denominació en esperanto, ‘Vinaj itineroj de Subirats’, aprofitant la renovació dels cartells divulgatius de les rutes que incorporen l’opció d’informar amb realitat augmentada.

Aquesta novetat permet d’interactuar mitjançant l’aplicació per a telèfons mòbils intel·ligents Layar i obtenir més informació i vídeos sobre el terreny.

Les Rutes Vitivinícoles de Subirats van ser una de les primeres accions realitzades amb la creació del Patronat de Turisme de Subirats el 2001. Perfectament senyalitzades sobre el terreny i també amb plafons divulgatius sobre les varietats del raïm, les feines del camp i la climatologia, són disponibles tot l’any per recórrer lliurement o de manera guiada.

8839227335_362cd887ac.jpg

Compartir

Arxiu de notícies