22/09/2011

Un incendi provoca greus danys a Vinilkosmo, el segell discogràfic en esperanto

Vinilkosmo, segell discogràfic esperantista de l’associació EUROKKA, amb seu a Dònevila (Lauragués, Occitània) va patir un greu incendi la nit del 18 al 19 de setembre. El foc va destruir tot el material tècnic i els discos que hi havia emmagatzemats en una de les sales d’assaig. Per sort, el foc no va arribar a l’estudi de gravació i Vinilkosmo podrà seguir enregistrant. Tanmateix caldrà tornar a comprar tot el material cremat necessari per a l’estudi.

Per la magnitud de la tragèdia i la titularitat dels diferents materials cremats, hi han de passar 5 pèrits de 5 companyies d’assegurances. Amb la qual cosa passarà força temps fins que Vinilkosmo sàpiga quan i quant pagarà l’asseguradora.

El servei de vendes de discos segueix com sempre i es poden comprar els discos no destruïts. Les darreres novetats, per sort, estaven emmagatzemades en un altre lloc. Podem ajudar Vinilkosmo encomanant discos mitjançant el seu web o descarregar cançons en mp3 a bon preu al web de descàrregues.

Els projectes endagats segueixen endavant, aquest octubre apareixeran dos àlbums més que s’afegeixen als set títols nous des del començament de l’estiu.

Vegeu el reportatge sobre Vinilkosmo fet per KIS-TV l’agost de 2006 sobre l’Associació EUROKKA i Vinilkosmo
KISTV-Movado: Vinilkosmo
– YouTube

Compartir

Arxiu de notícies