14/07/2011

“Esperanto a la fresca!”, la proposta d’estiu del Museu d’Esperanto de Subirats

Per afrontar algunes de les caluroses tardes de juliol, el Museu d’Esperanto de Subirats programa dues visites guiades especials per recórrer les seves sales i descobrir la història de l’esperanto i del seu paper dins l’evolució cultural del país. Gràcies a la col.lecció d’objectes i documents que conté, es podrà copsar l’àmplia producció literària sorgida en esperanto així com la implicació de figures com Joan Amades o Carles Riba en la difusió de la llengua. La proposta, “Esperanto a la fresca!”, s’estructurarà en visites d’una hora de durada que es clouran amb la degustació d’una copa de cava. Les visites es portaran a terme els dissabtes 16 i 23 de juliol, a les 19h, i tenen un preu de 2 euros. Més informació al 93 899 34 99 o info@museuesperanto.org

L’activitat pot ser un preludi perfecte per les persones que assisteixin aquelles mateixes dates a les actuacions del Festival de Música a les Vinyes, que comencen a les 22h. És per això que el Museu d’Esperanto de Subirats oferirà entrada gratuïta a totes aquelles persones que hagin adquirit una entrada per algun dels concerts del festival. La proposta es pot completar tastant la gastronomia local en algun dels restaurants de Subirats.

“Esperanto a la fresca!” compta amb el suport del Patronat de Turisme de Subirats i l’AAMES (Associació d’Amics del Museu d’Esperanto de Subirats). Els recordem que el Museu es troba ubicat al c/ Zamenhof, 12 de Sant Pau d’Ordal (Subirats), nucli situat enmig d’un magnífic paisatge de vinya i fruiters.

Compartir

Arxiu de notícies