Agenda d'esdeveniments

Dia de Zamenhof a Subirats

L’Associació Catalana d’Esperanto celebra el Dia de Zamenhof a Subirats (Alt Penedès) amb una sèrie d’actes relacionats amb la Llengua Internacional i aquesta població catalana. Podeu saber més sobre els actes que es fan fent click a l’enllaç següent: Dia de Zamenhof a Subirats

Tast d’esperanto

L’Associació Catalana d’Esperanto, juntament amb el celler Maspujadó, organitza una activitat que pretén explorar el vincle entre l’esperanto i el món del vi a través d’un tast de vins de la zona.

L’esperanto, el paper d’una llengua neutral i fàcil en un món globalitzat

El company Ramon Perera ha estat convidat a fer una xerrada sobre el paper de l’esperanto en un món globalitzat, com a llengua internacional, neutra i fàcil.

Dones, literatura i esperanto

L’Associació Catalana d’Esperanto presenta les seves dues darreres publicacions en què vol homenatjar aquelles dones ignorades i invisibilitzades que van contribuir amb les seves obres literàries a l’èxit del moviment esperantista entre els anys 1909 i 1936, i rendir també un homenatge a Caterina Albert, la gran exponent d’aquesta lluita en la literatura catalana. Abeyà, […]

Ofrena floral al monument al President Companys

El proper 15 d’octubre a les 18 hores es farà l’ofrena floral al monument al President Companys, situat a la Masa de Can Rull de Sabadell. L’Associació Catalana d’Esperanto participarà a l’ofrena floral, i convida a tots els socis i simpatitzants a assistir-hi.

Ofrena floral per la Diada Nacional de Catalunya

L’Associació Catalana d’Esperanto farà la seva tradicional ofrena floral en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya aquest diumenge 11 de setembre a les 10 del matí, al recinte del Parc Catalunya de Sabadell.